facebook pixel
Η Justice League σε νέα HD φωτογραφία, έτοιμη για δράση

Η Justice League σε νέα HD φωτογραφία, έτοιμη για δράση

Θα είναι αυτή η πεντάδα (προς το παρόν) ικανή να δώσει επιτέλους στην DC την κινηματογραφική αναγνώριση που λαχταρά;

Το 2016 μπήκε με μεγάλες προσδοκίες για την DC, αλλά έκλεισε με απογοήτευση. Τα Batman v Superman και Suicide Squad ήρθαν, είδαν, αλλά δεν κατέκτησαν τις καρδιές κριτικών και κοινού, τουλάχιστον όχι καθολικά -κι ας έφεραν ζεστό χρήμα στα ταμεία (η οικονομική αποτυχία τους έλειπε!).

Η νέα χρονιά ξεκινά με παρόμοιο τρόπο και τα εκατομμύρια των φαν της DC αλλά και κάθε λάτρης των κόμικ με υπέρ-ήρωες ο οποίος δεν κολλά στο "στρατόπεδο" από το οποίο προέρχονται, ελπίζουν ότι θα κλείσει διαφορετικά, αναδεικνύοντας ακόμα μία πηγή αξιοπρεπών ταινιών του είδους δίπλα στην παντοδύναμη Marvel.

To Wonder Woman, για το οποίο παρεμπιπτόντως μόλις μάθαμε τον (βασικό;) villain, θα ανοίξει τον χορό για το DCEU, αλλά όλοι ξέρουν βαθιά μέσα τους ότι το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η ταινία που θα ακολουθήσει μέσα στη χρονιά και ακούει στο όνομα Justice League.

Έχουμε ήδη δει ένα πρώτο teaser για την πολύ-αναμενόμενη ταινία που συγκεντρώνει σε μία ομάδα μερικούς από τους μεγαλύτερους ήρωες της DC, καθώς και μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Τώρα, έχουμε μία νέα φωτογραφία με όλα τα (ζωντανά) μέλη της Justice League παρατεταγμένα και έτοιμα για δράση:

Κάντε κλικ για τη φωτογραφία σε πλήρες μέγεθος
Κάντε κλικ για τη φωτογραφία σε πλήρες μέγεθος

Κοντινό από την ίδια φωτογραφία
Κοντινό από την ίδια φωτογραφία

Στη νέα φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε η USA Today σε αφιέρωμά της για τις ταινίες που περιμένουμε μέσα στο 2017 και αναδημοσίευσε σε μεγαλύτερη ανάλυση η ιστοσελίδα Batman News, βλέπουμε από αριστερά, τον Batman (Ben Affleck), τη Wonder Woman (Gal Gadot), τον Cyborg (Ray Fisher), τον Flash (Ezra Miller) και τον Aquaman (Jason Momoa), εντός του Flying Fox.

Οι 5 ήρωες μοιάζουν έτοιμοι να αποβιβαστούν από το σκάφος (ή να επιβιβαστούν σε αυτό) και ελπίζουμε οι ώμοι τους να αντέξουν το βάρος των προσδοκιών.

Φυσικά, όλοι περιμένουν ότι κάποια στιγμή στη διάρκεια της ταινίας, για την οποία δεν είναι γνωστά πολλά πράγματα ακόμα, η παραπάνω πεντάδα θα γίνει εξάδα, καθώς μπορεί ο Superman (Henry Cavill) να πέθανε στο τέλος του Dawn of Justice, αλλά OK, Superman είναι αυτός και άλλωστε, όλοι είδαμε το χώμα στο φέρετρό του να κινείται πριν τα credits.

Εξάλλου, η USA Today συνοδεύει τη νέα φωτογραφία με μερικές δηλώσεις του Zack Snyder, σκηνοθέτη του Justice League και εκ των "καπετάνιων" του DCEU γενικότερα, από τις οποίες εξάγουμε μία νέα πληροφορία για την Wonder Woman και τον χαρακτήρα της σε αυτήν την ταινία αλλά και στη δική της:

"[Στη solo ταινία της] ανακαλύπτει ότι η ανθρωπότητα δεν είναι πάντα το πιο ευγενικό και υπέροχο πράγμα -έχει τις στιγμές της, αλλά μπορεί να γίνει κτηνώδης. Το πώς συμφιλιώνεται με αυτήν τη διχοτομία είναι αυτό που θα μάθουμε για εκείνη. Στο Justice League, έχει εξελιχθεί πλήρως σε κάποια η οποία αγκάλιασε την ανθρωπότητα, εν μέρει μέσω της θυσίας του Superman, μετά την οποία σκέφτηκε ότι πρέπει να αναλάβει να συμπληρώσει το κενό".

Επιπλέον, για όποιον το είχε χάσει, πριν μερικούς μήνες είχαμε και την πρώτη φωτογραφία της Amber Heard, η οποία θα υποδύεται τη Mera, Βασίλισσα της Ατλαντίδας και σύντροφο του Aquaman, με τη στολή της:

Η Justice League σε νέα HD φωτογραφία, έτοιμη για δράση

Η solo ταινία της Wonder Woman κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 8 Ιουνίου, ενώ το Justice League έρχεται στα σινεμά τον Νοέμβριο.

Στο Pathfinder.gr χρησιμοποιούμε Cookies σε μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site μας. Μάθε περισσότερα

Αποδοχή