facebook pixel
Φοβερό ηχητικό: ο Joker διαβάζει τα tweets του Donald Trump

Φοβερό ηχητικό: ο Joker διαβάζει τα tweets του Donald Trump

Ο Mark Hamill "έσπασε" το κοντέρ των retweets και των likes, με ένα ηχητικό διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων.

Μπορεί ένας άνθρωπος που έχει ταυτιστεί ήδη με δύο από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες της σύγχρονης ποπ κουλτούρας, να ανεβάσει τα επίπεδα του θρύλου του ακόμα πιο υψηλά, με μία και μόνο κίνηση από το σαλόνι του σπιτιού του; Αν λέγεται Mark Hamill, βεβαίως μπορεί.

Ο ηθοποιός που δίνει ζωή εδώ και σχεδόν μισό αιώνα στον δεν-χρειάζομαι-συστάσεις Luke Skywalker και δημιούργησε από το 1992 τη χαρακτηριστικότερη ίσως φωνή για τον διασημότερο villain της DC, Joker, χτύπησε πριν λίγα εικοσιτετράωρα, μέσω Twitter, με μία δημιουργία 30 δευτερολέπτων η οποία εδραίωσε ακόμα περισσότερο τη θέση του στις καρδιές εκατομμυρίων.

Απορούσατε ποτέ πώς θα ακουγόταν ο Donald Trump αν ήταν ο Joker; Να, κάπως έτσι:

Ναι, μόλις ακούσατε τον Hamill να διαβάζει ένα tweet του πολωτικού δισεκατομμυριούχου και εσχάτως πολιτικού και μελλοντικού "ηγέτη του ελεύθερου κόσμου", με τη φωνή που χρησιμοποιεί για τον Joker στα animations, τα παιχνίδια και τις τηλεταινίες της DC. Γιατί;

Mark Hamill, εσύ, σούπερ σταρ
Mark Hamill, εσύ, σούπερ σταρ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Matt Oswald, αδερφός του κωμικού Patton Oswalt, διάβασε το παρακάτω tweet με το οποίο ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, επέλεξε να ευχηθεί για τον ερχομό του νέου χρόνου:

Το tweet είναι χαρακτηριστικό της καλά γνωστής πλέον τάσης του Trump να ειρωνεύεται όσους θεωρεί "εχθρούς" με κάθε ευκαιρία, ακόμα και τη στιγμή που αλλάζει ο χρόνος, ενώ ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ γραφής που χρησιμοποίησε ο εκλεγμένος να διαδεχθεί τον Barrack Obama στο ύπατο αξίωμα της μεγαλύτερης σύγχρονης υπερδύναμης.

Ο Oswald σχολίασε το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς ότι το αναμφίβολα διχαστικό tweet, το οποίο συνδυάζει ευχές, υπεροψία, αλαζονεία, αγάπη, ναρκισσισμό και τουλάχιστον ενδιαφέρουσα σύνταξη, του θυμίζει τον τρόπο με τον οποίο μιλάει ο Joker. "Ακούγεται σαν κάτι που θα έλεγε ο Joker λίγο πριν απελευθερώσει μέλισσες στην Gotham", έγραψε χαρακτηριστικά:

Εφτά μέρες μετά, ο Matt Oswald είχε μία "ιδέα του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων" -να δημιουργηθεί μία εφαρμογή η οποία θα διαβάζει με τη φωνή του Mark Hamill, την απόλυτη φωνή του Joker δηλαδή, τα tweet του Trump:

Γνωστός για την τάση του να παραμένει "μέσα στα πράγματα", αλλά και τη λατρεία του για κάθε πτυχή της nerd/geek ζωής, ο Hamill δεν άργησε να διαβάσει το μήνυμα και μπορεί να μην έφτιαξε εφαρμογή, αλλά αυτό που ετοίμασε, διαβάζοντας ο ίδιος τα γραπτά του Trump με τη φωνή του διάσημου κακού, είναι ίσως ακόμα καλύτερο. 

Και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλα, καθώς το tweet του αγαπημένου ηθοποιού γράφει ξεκάθαρα "Trumpster quote #1". Ό,τι κι αν πιστεύει κανείς για τις πολιτικές του Trump, πρέπει να παραδεχτεί ότι σε συνδυασμό με τον Mark Hamill, δημιούργησε ένα μικρό, ξεκαρδιστικό διαμάντι. Keep 'em coming, κύριε Πρόεδρε!

Στο Pathfinder.gr χρησιμοποιούμε Cookies σε μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site μας. Μάθε περισσότερα

Αποδοχή