facebook pixel

Ζωή μαινόμενη: τσακώθηκε με υπάλληλο βενζινάδικου στην Αιδηψό

Τσακώθηκε με υπάλληλο βενζινάδικου η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σάλος έχει προκληθεί μετά την καταγγελία πολίτη στο Facebook σύμφωνα με την οποία η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου έβρισε και απείλησε υπάλληλο βενζινάδικου που αρνήθηκε να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου της υποστηρίζοντας ότι δεν έχει τα αναγκαία εργαλεία γι' αυτό.

Παράλληλα, η κ. Κωνσταντοπούλου φέρεται να απείλησε και δύο γυναίκες που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο και επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν και να φωτογραφίσουν όσα εξελίσσονταν.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε η μία από τις δύο γυναίκες στην ιστοσελίδα iefimerida.gr, η πρόεδρος της Βουλής απαίτησε επιτακτικά να σβήσουν από τα κινητά τους το υλικό από το συμβάν, φθάνοντας στο σημείο να τους αποσπάσει τα τηλέφωνα για να βεβαιωθεί ότι είχαν σβήσει τα πάντα σε σχέση με το περιστατικό.

Μάλιστα το επεισόδιο στο βενζινάδικο εξελίχθηκε σε δύο φάσεις:

Η πρώτη την Κυριακή του Πάσχα, όταν και έφθασε στο πρατήριο η κ. Κωνσταντοπούλου και ζήτησε από τον υπάλληλο να της αλλάξει το λάστιχο.

Εκείνος απάντησε ότι δεν γίνεται και η πρόεδρος της Βουλής -όπως καταγγέλλεται- αντέδρασε ζητώντας το τηλέφωνο του αφεντικού του, ώστε να τον απολύσει.

Το ίδιο σκηνικό σύμφωνα με το ρεπορτάζ επαναλήφθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα. 

Ο υπάλληλος επέμεινε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το λάστιχο, η κ. Κωνσταντοπούλου αντέδρασε και επικράτησε ένταση.

Παρούσες στο περιστατικό ήταν και δύο γυναίκες, οι οποίες βιντεοσκοπούσαν το συμβάν με τα κινητά τους.

Η κ. Κωνσταντοπούλου μόλις αντιλήφθηκε το γεγονός τις προσέγγισε φωνάζοντας: "Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα".

Η ίδια φέρεται να πήρε τις συσκευές για να ελέγξει ότι το υλικό είχε σβηστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, το περιστατικό επιβεβαιώνεται και από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, ενώ μία από τις γυναίκες, η Βάλια Παναγιωτίδου, περιέγραψε λεπτομερώς το περιστατικό σε συνέντευξή της.

"Είδα μια κυρία και δύο άνδρες να φωνάζουν δυνατά. Ο ένας άντρας φαινόταν ότι ήταν υπάλληλος βενζινάδικου από την στολή που φορούσε. Και οι τρεις φώναζαν υπερβολικά δυνατά. Από τη φωνή κατάλαβα αμέσως ότι η γυναίκα ήταν η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και σήκωσα το κινητό να τραβήξω τη σκηνή. 

Εκείνη την ώρα η κυρία Κωνσταντοπούλου έλεγε στον υπάλληλο "δεν με εξυπηρέτησες, δώσε μου τα στοιχεία σου θα πάρω το αφεντικό σου" και εκείνος απαντούσε "τι τα θέλεις δεν κρύβομαι, δεν ντρέπεσαι να μου ζητάς τα στοιχεία μου να πάρεις το αφεντικό μου;".

Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμενε "δώσε μου τα στοιχεία σου και το αφεντικό σου τώρα θα δεις τι έχει να γίνει". Ο τρίτος κύριος που υπέθεσα ότι λόγω του αξιώματός της θα ήταν αστυνομικός, έλεγε "Ζωούλα να πάρουμε την αστυνομία;" και φώναζε στον υπάλληλο: "δεν ντρέπεστε, δεν ξέρετε ποια είναι; Γιατί δεν την εξυπηρετείτε;", τόνισε.

Και πρόσθεσε: "Η φίλη μου που ήταν στο αυτοκίνητο τραβούσε βίντεο, εγώ μπήκα μέσα στο κατάστημα και είδα την κυρία Κωνσταντοπούλου να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να απαιτεί από τη φίλη μου να σβήσει το βίντεο. Εκείνη τρόμαξε και το διέγραψε. 

Η κ Κωνσταντοπούλου της πήρε το κινητό από τα χέρια για να δει αν έχει κάτι άλλο υλικό ή αν είναι οριστική η διαγραφή και της το επέστρεψε. Κατόπιν κατευθύνθηκε στο κατάστημα και άρχισε να μου φωνάζει να διαγράψω και εγώ το βίντεο και ότι ήταν παράνομο. 

Της είπα "δεν σας έχω τραβήξει βίντεο" γιατί όντως εγώ είχα πάρει φωτογραφία και το κινητό μου μπλόκαρε.

Κατευθύνθηκε ο τρίτος κύριος προς τα εμένα και φώναζε "δώσε το κινητό και σβήσε ό,τι έχεις κάνει". 

Του είπα "σας παρακαλώ, δεν μπορείτε να μου πάρετε το κινητό" και γυρίζει προς την κα Κωνσταντοπούλου και της λέει: "Ζωούλα, θέλεις να πάρουμε την Αστυνομία;".

Ερχεται η πρόεδρος της Βουλής ακριβώς μπροστά μου και μου λέει "δείξτε μου τι έχετε τραβήξει τώρα, γιατί είναι ποινικό αδίκημα και η φωτογραφία και το βίντεο". 

Ήταν τρομερά απειλητική. Εντάξει δεν έχω και το κατάλληλο ύψος να σταθώ απέναντί της και φώναζε πάρα πολύ. Ανοίγω το κινητό μου, βλέπει ότι έχω μια φωτογραφία, τη διαγράφω".

Ο υπάλληλος του βενζινάδικου και η κ. Παναγιωτίδου επιβεβαίωσαν και μέσω Facebook το περιστατικό, ωστόσο από την πλευρά της Προέδρου της Βουλής μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο.

Ζωή μαινόμενη: τσακώθηκε με υπάλληλο βενζινάδικου στην Αιδηψό

Στο Pathfinder.gr χρησιμοποιούμε Cookies σε μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site μας. Μάθε περισσότερα

Αποδοχή