facebook pixel

Η λερναια Ύδρα των Πυρηνων της Φωτιας δεν προκειται να σταματησει

Ετοίμαζαν και εναέρια απόδραση οι Πυρήνες: "Για την προσπάθεια άξιζε..."

Δύο σχέδια απόδρασης οι Πυρήνες που λένε:"Για την προσπάθεια άξιζε..."

Κείμενο υπό τον τίτλο "Για την προσπάθεια άξιζε..." και την υπογραφή "Πυρήνας φυλακισμένων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς" αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, το απόγευμα της Δευτέρας, με το οποίο -στην ουσία- οι συγγραφείς παραδέχονται το σχέδιο Ξηρού, αλλά και ένα άλλο, το οποίο αποκαλύπτεται από USB που έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική.

Πρόκειται, ειδικότερα, για 4 USB τα οποία ανακάλυψαν άντρες της τρομοκρατικής, στη γιάφκα των Πυρήνων, στα Τουρκοβούνια, στη συμβολή των οδών Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20, μετά τη σύλληψη των ληστών του Βελβεντού. Σε αυτά υπάρχουν στοιχεία για σχέδιο εναέριας απόδρασης, για τον Φεβρουάριο του 2013.

Οι συγγραφείς του κειμένου ουσιαστικά παραδέχονται πως υπήρχαν σχέδια απόδρασης. "Δεν πρόκειται να χαρίσουμε ούτε μια λέξη που θα ξεκλείδωνε πληροφορίες στον εχθρό. Η απόδραση από τη φυλακή είναι ο μόνος σκοπός και προορισμός ενός αιχμάλωτου αναρχικού αντάρτη πόλης", ξεκινά το κείμενο.

Οι ίδιοι υπονοούν ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν λέγοντας: "Δεν υπάρχει νίκη ή ήττα, υπάρχει μόνο αγώνας. Ξέρουμε πως το αναρχικό αντάρτικο πόλης και η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς είναι μια μάχη ενάντια σε όλα τα προγνωστικά. Σε αυτή τη μάχη μπορεί να χαθούν όπλα, εκρηκτικά, κρησφύγετα, αυτοκίνητα, χρήματα, όμως όλα αυτά ξαναβρίσκονται. Αυτό που δεν χάνεται είναι οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι που μάς έκαναν να νιώσουμε ότι η μέρα μας θα έρθει και θα πούμε "αντίο" στη φυλακή χωρίς επιστροφή".

"Η λερναία Ύδρα των Πυρήνων της Φωτιάς δεν πρόκειται να σταματήσει. Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή", καταλήγει το κείμενο.

*Περισσότερα για την υπόθεση Ξηρού στο ομώνυμο tag: Ξηρός

Ολόκληρο το κείμενο των Πυρήνων

"Για την προσπάθεια άξιζε…"

Δεν πρόκειται να χαρίσουμε ούτε μια λέξη που θα ξεκλείδωνε πληροφορίες στον εχθρό. Η απόδραση από τη φυλακή είναι ο μόνος σκοπός και προορισμός ενός αιχμάλωτου αναρχικού αντάρτη πόλης. Η λέξη “απόδραση” είναι το συμπυκνωμένο νόημα της ελευθερίας που ανατινάζει τα τείχη της φυλακής που κλείδωσαν τις ζωές μας. Τη λέξη αυτή εμείς οι αιχμάλωτοι αναρχικοί της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς δεν την ξεχάσαμε ποτέ κι ας μας ξέχασαν οι περισσότεροι. Οι δικαστές μας καταδίκασαν να ζούμε χρόνια σαν ανθρώπινες σκιές μέσα σε κλειδωμένα κτήρια, αλλά δεν μπόρεσαν να κλειδώσουν τις ανυπότακτες επιθυμίες μας.

Κάθε νύχτα στις περιπλανήσεις του μυαλού δραπετεύουμε σε ένα κόσμο δίχως φυλακές, ένοπλους φρουρούς και κλειδωμένες ψυχές. Και αν κάθε πρωί το κλειδί του φύλακα μάς επιστρέφει στην τσιμεντένια πραγματικότητα της φυλακής, ξέρουμε πως κάποια στιγμή η μέρα μας θα έρθει και θα ονειρευτούμε την αναρχία μας με ανοιχτά μάτια. Το γκλανγκ-γκλανγκ της κλειδαριάς καθώς κλείνει σφυρηλατεί το μίσος μας για τη φυλακή. Η κάθε αποτυχία, η κάθε σύλληψη, το κάθε λάθος μάς πεισμώνει ακόμα πιο πολύ. Και αν πέσουμε τρεις φορές, τέσσερις φορές θα σηκωθούμε.

Δεν υπάρχει νίκη ή ήττα, υπάρχει μόνο αγώνας. Ξέρουμε πως το αναρχικό αντάρτικο πόλης και η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς είναι μια μάχη ενάντια σε όλα τα προγνωστικά. Σε αυτή τη μάχη μπορεί να χαθούν όπλα, εκρηκτικά, κρησφύγετα, αυτοκίνητα, χρήματα, όμως όλα αυτά ξαναβρίσκονται. Αυτό που δεν χάνεται είναι οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι που μάς έκαναν να νιώσουμε ότι η μέρα μας θα έρθει και θα πούμε “αντίο” στη φυλακή χωρίς επιστροφή.

Σε αυτές τις ώρες που ο εχθρός θριαμβολογεί στέλνουμε το πιο ζεστό συνωμοτικό χαμόγελό μας σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, χωρίς όνομα, που σήμερα καταζητούνται απΆ τις αστυνομικές αρχές του νόμου και της τάξης. ΓιΆ αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, χωρίς όνομα, αξίζει να συλλαβίσουμε ξανά τη διαρκή υπόσχεση: “η μέρα μας θα έρθει”.

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Η λερναία Ύδρα των Πυρήνων της Φωτιάς δεν πρόκειται να σταματήσει.

Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή.

Πυρήνας φυλακισμένων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς

Αργυρού Παναγιώτης

Πολύδωρος Γιώργος

Οικονομίδου Όλγα

Τσάκαλος Γεράσιμος

Τσάκαλος Χρήστος

Χατζημιχελάκης Χάρης

Μαυρόπουλος Θεόφιλος

Νικολόπουλος Γιώργος

Νικολόπουλος Μιχάλης

Μπολάνο Δαμιανός

ΤΙΠΙΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Στο Pathfinder.gr χρησιμοποιούμε Cookies σε μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site μας. Μάθε περισσότερα

Αποδοχή