facebook pixel

Ώρα να χαλαρωσουμε

3 βίντεο για μία Κυριακή όλο χαμόγελα

Δύο γάτες παλεύουν για την προνομιακή θέση σε ένα κρεβατάκι που μας θυμίζει... burger, ένας σκύλος αποδεικνύεται πιο υπομονετικός και από γάιδαρο όσο το αφεντικό του προσπαθεί να τον κάνει ακροβάτη σε τσίρκο, και ένας καρχαρίας δείχνει σε έναν ψαρά ποιος είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας στα ανοικτά!

Κυριακή και οι πιο τυχεροί βρίσκονται σε κάποια παραλία, απολαμβάνοντας ήλιο και θάλασσα. Κάποιοι άλλοι, έχουμε μείνει μέσα, αλλά δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε και μόνοι μας καλά. Για αυτό, μαζέψαμε τρία βίντεο από το διαδίκτυο που είναι σίγουρο ότι θα μας φτιάξουν τη διάθεση. 

1. "Δύο γάτες σε burger παρακαλώ"

Τους λένε Maru και Hana και είναι κάτι σαν μίνι διασημότητες στην ασιάτικη κοινότητα του YouTube, αφού τα βίντεο με τους δύο τους ως πρωταγωνιστές κάνουν πάταγο. Είτε όταν η κάμερα τα συλλαμβάνει την ώρα που κάνουν σκανδαλιές και μας χαρίζουν αστείες στιγμές είτε όταν απλά... κοιμούνται, τα δύο γατιά είναι απολαυστικά.

Στο βίντεο, τα βλέπουμε να διεκδικούν ένα κρεβατάκι σε ιδιαίτερο σχήμα. Μπορεί στην αρχή να μην δείχνουν πολλή ζωντάνια, αλλά είναι λογικό, αφού Maru και Hana νυστάζουν και θέλουν την ησυχία τους. Έλα όμως που ο "θρόνος" χωράει μόνο ένα. Και αρχίζει η μάχη πονηριάς. Αυτό που τα καταφέρνει μας αποδεικνύει πώς θα έμοιαζε ένα cat-burger. Και μετά... κοιμάται. Τόσο απλά. Γάτα, τι να πεις;

2. Ο πιο υπομονετικός σκύλος στον κόσμο

Όσοι έχουμε σκυλάκια ξέρουμε καλά πόσο διασκεδαστικό είναι να τα πειράζουμε. Και η αλήθεια είναι ότι, μερικές φορές, το παρακάνουμε. Δεν είμαστε λίγοι, μάλιστα, οι ιδιοκτήτες σκύλου που έχουμε δοκιμάσει τα όρια των καλύτερων φίλων μας με τα καμώματά μας. Ο παρακάτω ιδιοκτήτης όμως είναι από τους λίγους.

Και στο σκυλάκι του αξίζει όσκαρ υπομονής. Γιατί; Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Τι θα έχουν δει τα ματάκια του κι αυτού του σκύλου... Πετσέτα - πετσέτα δοκιμάζονται τα νεύρα του. Άραγε, το περιμένει μεγάλη ανταμοιβή στο τέλος ή απλά έχει σιχαθεί το αφεντικό του και σου λέει, "δε βαριέσαι, θα περάσει";

3. "Πού πας με το φαΐ μου, φίλε;"

Έχει βγει στα ανοικτά για ψάρεμα. Έχει βάλει τα καλάμια του όπου έχει χώρο η βάρκα. Με τη κάμερα έτοιμη να απαθανατίσει τις μεγάλες στιγμές που θα σηκώσει το αγκίστρι και θα ποζάρει με τη ψαριά. Και εκεί που ένα ψάρι "τσιμπάει", και ο φίλος μας ετοιμάζεται για τη θριαμβευτική στιγμή... τσουπ!

"Πού πας με το φαΐ μου, φιλαράκι;", θα μπορούσε να τον ρωτάει ο πραγματικός κυρίαρχος των θαλασσών. Πάλι καλά να λέει ο πρωταγωνιστής του βίντεο, που ο καρχαρίας είχε όρεξη για θαλασσινά!

Κάτι λέγαμε για θάλασσα στην αρχή του κειμένου;

Στο Pathfinder.gr χρησιμοποιούμε Cookies σε μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site μας. Μάθε περισσότερα

Αποδοχή