facebook pixel

Ένα δυνατό μήνυμα μέσα από τη νέα ταινία του Johnnie Walker

Το Johnnie Walker, στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας του ταινίας “The Glass Car”, επιθυμεί να συλλέξει ένα εκατομμύριο επιπλέον υπογραφές, για να τις εντάξει στο παγκόσμιο σύμφωνο «never drink and drive».

Εμπνευσμένη από την εύθραυστη φύση του γυαλιού, η ταινία μήκους 90 δευτερόλεπτων παρουσιάζει ένα μονοθέσιο της Φόρμουλα 1, κατασκευασμένο εξΆ ολοκλήρου από ποτήρια ουίσκι Johnnie Walker. Εντυπωσιακό και δυνατό, αλλά ιδιαίτερα εύθραυστο, το γυάλινο αυτοκίνητο συμβολίζει τη σημασία του να κάνουμε πάντα τη σωστή επιλογή και να διατηρούμε τον έλεγχο.

Το μήνυμα της εκστρατείας επιδιώκεται να τονιστεί ακόμα περισσότερο, μέσω της συμμετοχής του Mika Hakkinen, σε πρωταγωνιστικό ρόλο - πρεσβευτής του παγκόσμιου κινήματος Υπεύθυνης Κατανάλωσης Αλκοόλ του Johnnie Walker.

Το hashtag #ImNOTdriving, που είναι και το βασικό μήνυμα της εκστρατείας, είναι «χαραγμένο» σε κάθε εικονικό ποτήρι. H Diageo, η κορυφαία εταιρία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, μέσω του Johnnie Walker, καλεί τους καταναλωτές της να το χρησιμοποιούν, προκειμένου να δηλώσουν έμπρακτα τη συμμετοχή τους στην καμπάνια.

Για τις ανάγκες της ταινίας, δημιουργήθηκε ένα καλά αποτυπωμένο αντίγραφο αυτοκινήτου-με ακρίβεια 3 χιλιοστών- στο McLaren Technology Centre, με πρότυπο το μονοθέσιο Vodafone McLaren Mercedes F1. Για την δημιουργία της συναρπαστικής σκηνής σύγκρουσης της Φόρμουλα, χρειάστηκε πάνω από μία εβδομάδα γυρισμάτων, ενώ αναπαράχθηκαν περίπου 100 gigabytes δεδομένων.

H Carolyn Panzer, Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Diageo, δηλώνει ότι η συνεργασία του Johnnie Walker με τη Vodafone McLaren Mercedes αποτελεί μία πολύ ισχυρή πλατφόρμα, ικανή να μιλήσει για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ. «Εάν θεωρείτε πως πρέπει να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας το πόσο εύθραυστη είναι η ανθρώπινη ζωή, απλά παρακολουθήστε ένα μονοθέσιο της Formula 1, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ποτήρια ουίσκι, να θρυμματίζεται σε ένα εκατομμύριο κομμάτια», αναφέρει η ίδια.

«Η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, βρίσκεται στο επίκεντρο των επί οκτώ ετών συνεργασίας μας με τη Vodafone McLaren Mercedes. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο καταναλωτές έχουν ήδη δεσμευθεί και υποσχεθεί να μην πίνουν και οδηγούν, ενώ πρόσφατα στη Σιγκαπούρη, το Johnnie Walker παρουσίασε μια νέα εκστρατεία για να συγκεντρώσει επιπλέον ένα εκατομμύριο υπογραφές μέσω του hashtag #ImNOTdriving με το να προσφέρει παγκοσμίως, δωρεάν και ασφαλή μεταφορά στο σπίτι».

Το λανσάρισμα του “The Glass Car” προγραμματίζεται να γίνει στο αποκορύφωμα της περιόδου των αγώνων της F1, σε συνδυασμό με το Grand Prix της Βραζιλίας και τη γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατεί στις παγκόσμιες αγορές. Με άλλα λόγια, η πλέον κατάλληλη περίοδος για να μεταδοθεί το μήνυμα της Υπεύθυνης Κατανάλωσης Αλκοόλ και της ασφαλούς μεταφοράς στο σπίτι.

Η Carolyn Panzer προσθέτει επίσης: «Ισχυρά και αποτελεσματικά «όπλα» για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, όπως αυτή η συνταρακτική ταινία είναι βασικά στοιχεία για να μεταδώσουν την κορυφαία φήμη και εμπιστοσύνη του κοινού σε όλες τις αγορές. 

Η ταινία καλεί όλο τον κόσμο, να γίνει μέλος της ομάδας του Johnnie Walker και να βοηθήσει για την ασφαλή επιστροφή του στο σπίτι. H Diageo σας καλεί να μοιραστείτε αυτό το βίντεο και να δείξετε τη δέσμευσή σας «υπογράφοντας» με το hashtag #ImNOTdriving στο Twitter ή στο Facebook.

Στο Pathfinder.gr χρησιμοποιούμε Cookies σε μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site μας. Μάθε περισσότερα

Αποδοχή