facebook pixel

Στα δικαστήρια Ολυμπιακός - Σαββίδης

Ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά απάντησε στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, αν και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει και στη δικαιοσύνη. Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε και στη ρωσική γλώσσα. Την ίδια στιγμή, και ο Σαββίδης αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

Δεν έμειναν αναπάντητα τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης για τον Ολυμπιακό, αφού αυτή τη φορά η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αποφάσισε να απαντήσει, προτού η υπόθεση πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Στην ανακοίνωση υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές και παραδείγματα για τις δεσμεύσεις του Σαββίδη απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και την οικονομική και επιχειρηματική του δράση. Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε και στα ρωσικά, σε περίπτωση που κάποιος δεν την καταλάβαινε στα ελληνικά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως είναι αυτονόητο, θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία πλέον θα ασχοληθεί με τις συκοφαντικές αναφορές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η επιλογή της όξυνσης, σε βαθμό υπερθετικό από τον «ιδιοκτήτη» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μαζί με τους συνοδοιπόρους του που εμπλέκονται στις μαύρες μέρες του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, έχει στόχο προφανώς να αποπροσανατολίσει τους πολυπληθείς φιλάθλους της ομάδας του, απέναντι στους οποίους απέτυχε να είναι συνεπής σε όσα τους είχε υποσχεθεί.

Τους έταξε οικονομική εξυγίανση και αντί να πληρώσει, απαιτεί, ως δικτατορίσκος, να απαλλαγεί -με το έτσι θέλω- η ομάδα του από τους φόρους που πληρώνει κάθε δοκιμαζόμενος Έλληνας πολίτης. Εμείς, κύριε Σαββίδη, έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε τους φόρους που μας αναλογούν χωρίς παζάρια και εκπτώσεις... Τους έταξε πρωταθλήματα και ευρωπαϊκούς τίτλους και αντί αυτού βλέπουν την ομάδα τους να χάνει το πρωτάθλημα πριν τα Χριστούγεννα. Τους έταξε Ροναλντίνιο και τους προσέφερε Βούκιτς και Ινσαουράλδε. Σε όλα τα επίπεδα... Το γεγονός ότι επέλεξε να δυναμιτίσει τώρα το κλίμα εν όψει των δυο ημιτελικών του Κυπέλλου είναι θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει άμεσα την Ελληνική Δικαιοσύνη, αφού η στάση του βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τη διεξαγωγή αυτών των αγώνων και την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων. Ο κύριος Σαββίδης πρέπει να σεβαστεί τους ελληνικούς νόμους και να πάψει να φέρεται ως... αποικιοκράτης ακόμα και μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, δίνοντας εκβιαστικά τελεσίγραφα στην Ελληνική κυβέρνηση.

Πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ ως όχημα για τις επιχειρηματικές κινήσεις του στη Μακεδονία με αγορές ή ενοικιάσεις, με αντίτιμο ένα κομμάτι ψωμί, επιχειρήσεων (ΣΕΚΑΠ, Μακεδονία Palace, ξενοδοχεία στη Χαλκιδική) με αμφιβόλου προελεύσεως κεφάλαια, καθώς και για την προώθηση των πολιτικών του «οραμάτων» στη χώρα μας, που ξεπερνάνε τα όρια της γραφικότητας. Τέλος, καλό θα είναι να δούμε κάποια στιγμή και το «Πόθεν Έσχες» του φερόμενου ως ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, τι πραγματικά του ανήκει, σε ποιες επιχειρήσεις είναι πραγματικός ιδιοκτήτης και αν τα χρήματα έχουν έρθει στη χώρα μας από νόμιμες επιχειρήσεις”.

“Απαντά” ο ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό

Μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, τη σκυτάλη πήρε ξανά ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης, που αποφάσισε προς στιγμήν να μην απαντήσει, αλλά να κινηθεί νομικά.

Σύμφωνα με τον δικέφαλο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει σκοπό να απαντήσει με ανακοίνωση, για την ώρα, όμως αν χρειαστεί, θα το κάνει και θα είναι ιδιαίτερα αιχμηρή. Προς το παρόν οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν νομικά κατά του Ολυμπιακού, καθώς υποστηρίζουν ότι υπάρχουν συκοφαντίες, υπονοούμενα και ψέματα στα όσα είπε η ΠΑΕ εναντίον του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Στο Pathfinder.gr χρησιμοποιούμε Cookies σε μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site μας. Μάθε περισσότερα

Αποδοχή